Sagáth Zita pszichológus, szexuálpszichológus

Sagáth Zita

  • Okleveles pszichológus
  • Szexuálpszichológiai szakpszichológus
  • Munka- és szervezetpszichológus
  • Képzésben lévő család- és párterapeuta

Konultáció személyesen vagy online

Pszichológus diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem munka- és szervezetpszichológia szakon, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szexuálpszichológiai szakpszichológus szakképzést végeztem, jelenleg pedig a Magyar Családterápiás Egyesület keretein belül szervezett Családterápiás Alapképzést végzem.

Emberközpontú, segítő szakmámat a versenyszférában kezdtem HR tanácsadóként, főként toborzás-kiválasztás területén, így munkaerőpiaci tanácsadás keretein belül álláskereséssel kapcsolatos kérdésekben is szívesen megsegítem a hozzám forduló álláskeresőket.

 

Szemléletem

A segítő folyamat során gyógyító és felszabadító beszélgetések által próbáljuk elérni a leghatékonyabb megoldást az adott problémára. A közös munka során önismerettel és hasznos tanácsokkal gazdagítom a hozzám forduló, fejlődni vágyó klienseimet. A közös munka során önismerettel és hasznos tanácsokkal gazdagítom a hozzám forduló, fejlődni vágyó klienseimet.

Párkapcsolati nehézségekkel és családon belüli konfliktusokkal is foglalkozom rendszerszemléletű megközelítésben, illetve egyedülállók, társkereséssel nehezen boldogulók egyéni elakadásait, illetve a párkapcsolati veszteséggel érkező klienseket is szívesen szárnyaim alá veszem.

Tanulás, személyes fejlődés, önismereti munka, szupervíziók szüntelenül részét képezik munkámnak, pályám során folyamatosan képzem magam annak érdekében, hogy bővíthessem a segítő-eszköztáram.

Zitáról mondták

Szívesen segítünk!

Írja meg, hogy miben tudunk segíteni, mikor érne rá, melyik szakemberünkhoz fordulna szívesen, illetve hogy személyes, vagy online konzultációra lenne-e szüksége. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségei valamelyikén.