Vegye fel velünk a kapcsolatot! Várjuk üzenetét!

Kapcsolat

Hol? Személyesen a rendelőben vagy online módon. (1137 Budapest, Szent István krt. 28. – Kapucsengő: 26 – Katona K.)

A rendelő a földszinten található. Az udvaron a virágládákig és a zöld padig kell jönni, a bal hátsó sarokban 3 lépcsőfok vezet a bejárathoz. 

Mi történik a bejelentkezés után? Bejelentkezése után egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, ahogy kéri, és megbeszéljük az első konzultáció időpontját.

Mikor vehetek részt konzultáción? Személyes és online konzultációra is csak előre egyeztetett időpontban, hétfőtől szombatig. Kérjük, vegye figyelembe kollégáink egyéni időbeosztását.

Megközelíthetőség

Gyalogosan: A Nyugati aluljáró ,,L” kijáratán kell feljönni, vagy a felszínen a Jászai Mari tér irányába haladva a körút jobb oldalára térni. Egy élelmiszer áruház (Penny), majd egy patika mellett elsétálva máris a Szent István körút 28. szám elé érkezik.

BKK menetrend szerinti járatokkal: A Nyugati téren áll meg a 26-os, a 91-es, 191-es, 226-os és 291-es autóbusz. A 3-as metró Nyugati pályaudvar megállójánál kell leszállni. A 4-es és 6-os villamos Nyugati pályaudvar megállójánál kell leszállni.

MÁV menetrend szerinti járatokkal: Valamennyi vonat, mely a Nyugati pályaudvarra érkezik.

Személygépkocsival, motorral: A parkolás a körúton jellemzően nehezebben megoldható. Javaslom, hogy a közelben található parkolóházakról is tájékozódjon érkezés előtt. Bővebb infó >>>

Mozgásukban korlátozott személyek: Az épületbe akadálymentesen bejuthatnak, azonban a rendelő bejáratához 3 lépcsőfok vezet. Amennyiben segítségre van szüksége, kérem, jelezze a bejelentkezéskor. A rendelő elhelyezkedése az épületen belül: A földszinten, az udvaron végig kell jönni, a bal hátsó sarokban 3 lépcsőfok vezet a bejárathoz.

1137 Budapest, Szent István krt. 28.
Kapucsengő: 26 – Katona K.

Telefonszám

+3670/3171-590

Email

pszichologus13@gmail.com

Social media

Facebook

Instagram

Szívesen segítünk!

Írja meg, hogy miben tudunk segíteni, mikor érne rá, melyik szakemberünkhoz fordulna szívesen, illetve hogy személyes, vagy online konzultációra lenne-e szüksége. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségei valamelyikén.