Gyakori kérdések

Ez több tényezőtől is függ. Főszabályként elmondható, hogy egy probléma áttekintésére szerződünk, majd ha mindketten azt érezzük, hogy ezt megnyugtatóan körbejártuk, lezárhatjuk az üléssorozatot. Ha további kérdésekkel is foglalkozna, akkor a szakembereink segítségével folytatjuk a konzultációkat.

Első néhány alkalomra heti-kétheti rendszerességű találkozást javaslunk. Ezt alakítjuk aztán a probléma jellegének megfelelően, illetve az Ön anyagi lehetőségei figyelembe vételével.

Bármikor dönthet úgy, hogy nem szeretné folytatni a konzultációkat. Kérem, ezt jelezze felénk. Amennyiben szakmai szempontból úgy látjuk, hogy érdemes lenne folytatnia, tájékoztatni fogjuk erről, de ez nem kötelezi Önt semmire.

A konzultációt a megbeszélt időpont előtt 24 órával tudja díjmentesen lemondani. Ennek elmulasztása esetén a későn lemondott konzultáció díját, illetve ha nem mondja le és nem jelenik meg, felszámoljuk Önnek.

Kérjük, hogy ha közbe jön valami, minél előbb jelezze felénk. Lemondhatja vagy módosíthatja időpontját telefonon, e-mailben vagy az általunk egyeztetett egyéb kommunikációs csatornán is. Természetesen mi is előre jelezzük Önnek, ha nem tudjuk megtartani az ülést. 

A rendelőben készpénzzel fizethet, online konzultációk esetén utalással. Minden esetben számlát állítunk ki az összegről.

Amennyiben úgy dönt, elköteleződik a konzultációs folyamatban, az első ülés alkalmával kitöltünk egy adatvédelmi nyilatkozatot. Ezekre az információkra a számla kiállításához van szükség. Az adatkezelési iránymutatást megtalálja a weboldalon.

Alapvetően felnőttekkel folytatott tanácsadással foglalkozunk a rendelőben. 18 éven aluliakkal folytatott pszichológusi konzultáció feltétele, hogy törvényes képviselője (szülő, nevelőszülő) hozzájáruljon az üléseken való részvételhez.

A beszélgetések során elhangzottakat bizalmasan kezeljük, adatai és velünk megosztott történetei egyaránt biztonságban lesznek.