Molnár Nikoletta pszichológus, sportpszichológus

Molnár Nikoletta

  • Okleveles pszichológus
  • Sportpszichológus
  • Kognitív viselkedésterápiás konzultáns


Konzultáció személyesen vagy online

17 éves koromban döntöttem el, hogy pszichológus leszek. Mindig is rengeteg időt töltöttem emberek között, meghallgattam a társaság tagjainak ügyes-bajos dolgait. Észrevettem, hogy könnyedén oda tudok figyelni az emberekre, megértem őket, és láttam, hogy ezzel segíteni is tudok nekik.

Okleveles pszichológusként az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem, Kognitív Pszichológia szakirányon 2017-ben. Egyetemi tanulmányaim során lehetőségem volt kortárs segítőként az ELTE és a BME hallgatóinak egyéni beszélgetés és csoportos önismereti foglalkozások során segítséget nyújtani.

Közben elvégeztem az Autogén Tréning módszerspecifikus képzést, ami által saját testünk és lelkünk összehangolásával, relaxáció során tudunk problémáinkra megoldást keresni.

2019-ben diplomáztam sportpszichológus szakirányú továbbképzésen. Így speciálisan sportolóknak, versenyre készülőknek, nagyobb teljesítmény előtt állóknak is tudok segítséget nyújtani.

Az egyetem elvégzése óta a Magyar Rendőrség, majd a Magyar Honvédség kötelékein belül dolgoztam pszichológusként. Munkám során egyéni élethelyzetekkel, munkahelyi stresszel, különleges helyzetek megélésével kapcsolatban kerestek klienseim, egyéni és csoportos formában támogattam őket életük nehézségei során.

 

Szemléletem

Célom, hogy a hozzám jelentkezőket tudjam segíteni az életükben felmerülő problémáik megoldásához vezető úton, legyen ez magánéleti, munkahelyi, sport, tanulás vagy karrier területén lévő megmérettetések, egy stresszesebb időszak. Jelentkezzenek, ha úgy érzik, most hirtelen sok lett minden, egyedül érzik magukat a problémáikkal, szükségük van valakire, aki meghallgatja és támogatja Önöket.

Nikolettáról mondták

Szívesen segítünk!

Írja meg, hogy miben tudunk segíteni, mikor érne rá, melyik szakemberünkhoz fordulna szívesen, illetve hogy személyes, vagy online konzultációra lenne-e szüksége. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségei valamelyikén.