Törőcsik Gábor pszicholgóus, 13. kerület

Törőcsik Gábor

  • Okleveles pszichológus
  • Kognitív viselkedésterápiás konzultáns jelölt


Konzultáció személyesen vagy online>

Diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem meg klinikai- és egészségpszichológia szakirányon, jelenleg pedig a Kognitív viselkedésterápiás konzultáns képzés keretein belül képzem magam. 

Úgy érzem, hogy önmagunk megismerése és megértése életünk egyik legizgalmasabb feladata, minden kihívása és nehézsége ellenére. Hiszem, hogy minden emberben ott van a fejlődés lehetősége, sokszor csak a megfelelő támogatás hiányzik hozzá, melynek köszönhetően felfedezhetjük rejtett erőforrásainkat és belső értékeinket. 

 

Szemléletem

Szeretnék segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak egy olyan támogató, ítélkezéstől mentes környezet megteremtésével, ahol megtapasztalhatják a segítő beszélgetés és a kimondott szó felszabadító erejét, és az itt megtapasztalt elfogadó légkör által nyújtott biztonságot.

Gáborról mondták

Szívesen segítünk!

Írja meg, hogy miben tudunk segíteni, mikor érne rá, melyik szakemberünkhoz fordulna szívesen, illetve hogy személyes, vagy online konzultációra lenne-e szüksége. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségei valamelyikén.